Bewindvoering Assen Helpt

Bewindvoering Assen helpt mensen die moeite hebben met de financiën. Door een gerichte aanpak kunnen wij snel de ondersteuning en zorg bieden die u nodig heeft.

Onze Bewindvoering

Enschede is een erg dynamische stad, zowel vele werkers als studenten wonen hier. Maar Enschede heeft problemen op het sociale vlak. Vele mensen die recht hebben op een bijstandsuitkering moeten hiervoor in de rij staan. De gemeente kampt met een probleem, hoe kunnen zij de schuldenproblematiek oplossen. Wij als bewindvoerders hebben hier het antwoord op door de juiste ondersteuning te bieden en toch te blijven focussen op de zelfredzaamheid van de mensen. Het kan voorkomen dat u op zoek bent naar een bewindvoerder. Dan bent u bij Bewindvoering Enschede aan het juiste adres.

De bewindvoerders van Bewindvoering Enschede

In Enschede wilt u geholpen worden zoals het hoort, op een goede nuchtere manier. Voornamelijk wanneer u schulden heeft is het van belang dat de bewindvoerder iemand is die u vertrouwt. Als bewindvoerder zijnde kijken wij toch wat meer op een specifieke manier tegen de schuldenproblematiek aan. Mensen met schulden zijn vaak slachtoffer geworden van de samenleving. Om deze mensen weer snel financieel gezond te krijgen zijn een aantal zaken van belang, zoals een goed budget vormen en gebruik maken van de subsidies waar de mensen recht op hebben. Vele mensen hebben bijvoorbeeld nog nooit gehoord van bijzondere bijstand. Dit kan juist vaak toch een goede oplossing zijn voor net wat extra ondersteuning. Helaas is het lastig voor vele om dit aan te vragen. Een bewindvoerder kan hiermee helpen.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-0290 570.

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

Wij zullen u bellen of u belt ons. Wij gaan inventariseren wat het probleem is en een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk Gesprek

Tijdens het persoonlijk gesprek zullen de formulieren opgemaakt worden. U krijgt een indruk van ons en wij krijgen een indruk van u.

Aanvraag Indienen

Eenmaal de formulieren ondertekend dan zullen wij deze versturen naar de rechtbank.

Aantal succesvol afgeronde dossiers

Aantal onderbewindgestelden in Nederland

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft. Bewindvoering is niet bij iedereen goed bekend, en al is het bekend dat kunnen er nog steeds vele vragen bij u te binnen schieten. Bewindvoering houdt in dat de bewindvoerder voor u de financiën administreert en beheert. De bewindvoerder zorgt ervoor dat alle betalingen gedaan zullen worden en dat alle vaste lasten betaald worden. Ook zal er gekeken worden, wanneer nodig, hoe de schulden zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Andere veelgestelde vragen vindt u aan de rechterkant.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Bewindvoering Vitaal is een geaccordeerde bewindvoering. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank, en onze kwaliteit wordt verzekerd door onze branchevereniging (NBPB).

Gezamenlijk kijken naar een oplossing

Het voeren van bewind in Enschede is een noodzakelijk iets. Wij merken dat vele mensen toch graag de schulden problematiek willen oplossen. Hiervoor zijn bewindvoerders in het leven geroepen. Bewindvoerders ondersteunen mensen met de financiële taken. De taken van de bewindvoerder zijn erg uitlopend, maar er blijft een stappenplan die veel ondersteuning bied in wat u kan verwachten. Na de intake zal het volgende voor u gedaan worden.

Aan de rechter zijde vindt u ons contact formulier. Wanneer u dit formulier invult zullen wij spoedig contact met u opnemen om te kijken wat bij u past.

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.